Wurlitzer OMT 1015 CDWurlitzer OMT 1015

Deze Wurlitzer OMT 1015 is in 1988 in prodcutie genomen. Deze jukebox bleek acheraf een grandioos succes. Het is bijna een exacte kopie van de Wurlitzer 1015 jukebox uit 1946. Je kunt kiezen of je deze jukebox wil met vinyl of met CD's. De CD- jukebox heb je in een 50 of 100 CD uitvoering.


Deze Wurlitzer verveelt geen minuut. Het is een lust om naar deze jukebox te kijken, maar ook te luisteren. Een adembenemend schouwspel van licht en muziek wordt u gepresenteerd. Verlichting die steeds van kleur veranderd en natuurlijk de bubbles die eindeloos blijven opstijgen door dit schouwspel van kleuren. Dit is misschien wel de meest bekende jukebox die ooit is geproduceerd, en dus het plaatje wat mensen voor ogen hebben als er over een jukebox van vroeger wordt gesproken. Vanwege de bubble tubes in deze jukebox, wordt ie ook wel de bubbler genoemd. Deze Wurlitzer weegt om en nabij de 160 kg. Geen lichtgewicht jukebox dus.

Later zijn er ook nog special edion uitvoeringen gekomen van deze jukebox. De bekendste hiervan is wel de Elvis Presley Edition.